Romanian English
     
Functii publice vacante PDF Imprimare Email
Miercuri, 19 Decembrie 2012 11:41

 

ANUL 2013


In data de 12 iulie 2013, ora 10, va avea loc la sediul Primariei or. Marasesti,jud Vrancea, concursul pentru ocuparea functiei contractuale temporar vacante de referent, tr.I, in cadrul Cabinetului Primarului or. Marasesti - pe perioada in care titularul postului este suspendat.
Pentru mai multe detalii, cat si pentru consultarea bibliografiei necesare pentru concurs, va rugam sa dati click AICI!

In data de 21 iunie 2013, ora 10, va avea loc la sediul Primariei or. Marasesti,jud Vrancea, concursul pentru ocuparea functiei publice vacante de inspector cl.I, grad debutant in Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor din cadrul Primariei orasului Marasesti, judetul Vrancea.
Pentru mai multe detalii, cat si pentru consultarea bibliografiei necesare pentru concurs, va rugam sa dati click AICI!

In data de 4 martie 2013, ora 11, va avea loc la sediul Primariei or. Marasesti, jud. Vrancea, concursul pentru ocuparea functiei publice vacante de inspector cl.I, grad asistent in Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor din cadrul Primariei orasului Marasesti, judetul Vrancea.
Pentru mai multe detalii, cat si pentru consultarea bibliografiei necesare pentru concurs, va rugam sa dati click AICI!

ANUL 2012

In data de 13 iulie 2012, ora 10, va avea loc la sediul Caminului pentru persoane varstnice "O noua sansa" Marasesti, jud. Vrancea, concursul pentru ocuparea functiei temporar vacante de Asistent medical principal - pe perioada limitata, in care titularul postului este suspendat, fiind in concediu fara plata.

Pentru detalii suplimentare referitoare la conditiile obligatorii inscrierii la concurs, va rugam sa accesati FISA CONCURSULUI !

_______

!!!UPDATE !!! Caminul pentru persoane varstnice "O noua sansa" Marasesti ANULEAZA concursul din data de 27 iunie 2012 pentru postul de Coordonator personal de specialitate, constatandu-se vicii de procedura.

In data de 27 iunie 2012, la ora 10, va avea loc la sediul Caminului pentru persoane varstnice "O noua sansa" din Marasesti concursul pentru ocuparea functiei temporar vacante de Coordonator personal de specialitate- pe perioada limitata, timp in care titularul postului este suspendat, fiind in concediu fara plata.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa consultati FISA DE CONCURS !

______

In data de 24 mai 2012, va avea loc la sediul Primariei orasului Marasesti, concursul pentru ocuparea functiei publice temporar vacante de Referent gr.superior in Biroul Buget-Contabilitate, pe perioada limitata, conform anuntului de mai jos.

Click AICI pentru a vizualiza anuntul, bibliografia, fisa postului si documentele necesare inscrierii la concurs!

ATENTIE !!! Concursul a fost amanat. Vom reveni cu detalii .

------------

In data de 22-03-2012, ora 11, va avea loc la sediul Primariei or. Marasesti - Sala de sedinte - concursul pentru ocuparea postului vacant de director la Caminul pentru persoane varstnice “O noua sansa” Marasesti.


Depunerea dosarelor de participare la concurs a concurentilor, se va face intre 09 si 22-02-2012.
Pentru detalii suplimentare, puteti consulta bibliografia si fisa postului aici ---> Concurs post director Camin pentru persoane varstnice

Va facem cunoscut rezultatul concursului pentru ocuparea postului vacant de Director al Caminului pentru persoane varstnice " O noua sansa" Marasesti.

Pentru vizualizare, va rugam sa faceti click mai jos:

Rezultat CONCURS - Ianuarie 2012

Rezultat CONCURS - 22 martie 2012

Raportul final si informatiile privind interviul concursului pentru ocuparea postului vacant de Director al Caminului pentru persoane varstnice " O noua sansa" Marasesti

 

ANUL 2011

 

In data de 26-01-2012, ora 11, va avea loc la sediul Primariei or. Marasesti - Sala de sedinte - concursul pentru ocuparea postului vacant de director la Caminul pentru persoane varstnice “O noua sansa” Marasesti.


Depunerea dosarelor de participare la concurs a concurentilor, se va face intre 15 si 29-12-2011.
Pentru detalii suplimentare, puteti consulta bibliografia si fisa postului aici ---> Concurs post director Camin pentru persoane varstnice

ANUL 2010

ANUNT

Spitalul Orasenesc Marasesti anunta organizarea  concursului pentru ocuparea functiei de manager in data de 13 octombrie 2010 ora 10.

Dosarul de înscriere se depune la secretariatul comisiei de concurs de la sediul Spitalului Orasenesc Marasesti din strada Cuza-Voda, nr. 15, in perioada 20 septembrie – 06 octombrie 2010 .

Continutul dosarului de inscriere, criteriile de selectie, bibiografia si temele-cadru pentru sustinerea proiectului de management pot fi consultate pe pagina de web a Spitalului Orasenesc Marasesti la adresa www.spitalmarasesti.ro si pe pagina de web a Primariei orasului Marasesti la adresa www.primariamarasesti.ro

Relatii suplimentare la telefon 0237/260220, persoana de contact secretarul Comisiei de concurs d-na Gabriela Gavriliu.

Pentru a consulta bibliografia concursului, va rugam sa faceti click pe fisierul de mai jos :

Bibliografie concurs manager

 

ANUL 2008

 

ANUNT

 

Primaria orasului Marasesti organizeaza concurs in data de 30 si 31 iulie 2008, orele 10, respectiv orele 14, in vederea ocuparii functiei publice de conducere de Sef Serviciu in cadrul Serviciului Buget-Contabilitate-Salarizare :

 

Conditii de participare la concurs :

- vechime in specialitatea studiilor minim 2 ani

- studii economice de lunga durata cu diploma de licenta

- studii post-universitare

- cunostinte avansate utilizare calculator

- cunostinte in domeniul financiar-contabil

In data de 30 Iulie 2008 , la ora 10, la sediul Primariei or. Marasesti, va avea loc proba scrisa, iar in data de 31 Iulie, la ora 14, in aceeasi locatie, va avea loc interviul.

Dosarele de concurs pot fi depuse la secretariatul Comisiei de concurs pana la data de 21 iulie 2008.

 

 

Functii publice vacante - iulie 2008

 

Primaria orasului Marasesti doreste sa va aduca la cunostinta lista cu functiile publice vacante existente in statul de functii la data de 15 iulie 2008, astfel :

  1. Sef Serviciu Buget - Contabilitate - 1 post
  2. Auditor / principal / gr. I - 1 post
  3. Inspector debutant in cadrul Biroului Comunicare, Informatica si Integrare Europeana - 2 posturi
  4. Consilier juridic in cadrul Compartimentului Juridic - 1 post


Pentru relatii suplimentare, va rugam sa va adresati Compartimentului Resurse Umane din cadrul Primariei orasului Marasesti la numarul de telefon : 0237-260550, int 19 sau scriindu-ne la adresa de e-mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

ANUNT


Primaria Orasului Marasesti organizeaza concurs in data de 18 si 19 februarie 2008, orele 11,00 in vederea ocuparii urmatoarelor posturi vacante:

- 1 post de referent I – in cadrul Serviciului Public de Evidenta a Persoanelor;
- 1 post de referent debutant - in cadrul Serviciului Public de Evidenta a Persoanelor;
- 1 post de magaziner tr.I - in cadrul Serv.Public de Intretinere Zone verzi si alte activitati ad-tiv.gospodaresti;
- 2 posturi de muncitori calificati tr.IV ( servanti) – in cadrul Serv.voluntar pentru situatii de urgenta;
Dosarele de inscriere la concurs se depun pana la data de 15 febr.2008 la Secretariatul Comisiei de concurs si vor cuprinde urmatoarele acte:
- copie dupa actul de identitate;
- copie dupa certificatul de nastere;
- copie dupa certificatul de casatorie (unde este cazul);
- copiile diplomelor de studii si ale altor acte care atesta efectuarea unor specializari;
- cazier judiciar;
- adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare;
- carnet de munca;
- dosar cu sina;
Copiile actelor depuse la dosar vor fi insotite de actele originale pentru a fi
certificate.

Conditii de participare la concurs:


Pentru posturile de referent din cadrul Serviciului Public de Evidenta a Persoanelor:


- Studii medii, cu diploma de bacalaureat;
- Vechime in specialitatea studiilor de minim 5 ani pentru postul de referent tr.I;
- Cunostinte operare calculator avansat;
- Cunostinte limbi straine (lb.engleza);


Bibliografia concursului pentru ocuparea posturilor de referent in cadrul Serv.
Public de Evidenta a Persoanelor:


- Legea nr.215/2001, privind Ad-tia publica locala;
- Legea nr.53/2003 (Codul Muncii);
- O.U.G.Nr.97/2005 – privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr.290/2005;
- H.G. Nr.1375/2006 – pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare unitara a dispozitiilor legale privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani;
- Legea nr.119/1996 – cu privire la actele de stare civila, modificata si completata prin Legea nr.117/2006;
- Legea nr.105/1992 – cu privire la reglementarea raporturilor de drept international privat, cu modificarile si completarile ulterioare;
- Legea nr.187/2003 – privind competenta de jurisdictie, recunoasterea si executarea in Romania a hotararilor in materie civila si comerciala;
- Ordonanta nr.41/2003 – privind dobandirea si schimbarea pe cale administrativa a numelor persoanelor fizice , aprobata prin Legea nr.323/2003, cu modificarile si completarile ulterioare;
- H.G. Nr. 112/1997 – privind organizarea activitatii de eliberare a cartilor de identitate , procedura de preschimbare esalonata a buletinelor de identitate actuale, precum si aspectele privind termenele de valabilitate ale acestora, cu modificarile si completarile ulterioare;
- Metodologia Nr.1/1977 pentru aplicarea unitara a dispozitiilor Legii nr.119/1996 cu privire la actele de stare civila ;

Conditii de participare la concurs:

Pentru postul de magaziner tr.I in cadrul Serv.Public de Intretinere Zone verzi si alte activitati ad-tiv.gospodaresti:

- Vechime in specialitatea functiei de minim 2 ani ;
- Cunostinte minime operare calculator ;

Bibliografia concursului pentru ocuparea postului de magaziner tr.I in cadrul Serv.Public de Intretinere Zone verzi si alte activitati ad-tiv. gospodaresti:

- Legea nr.22/1969, actualizata privind angajarea gestionarilor, constituirea de garantii si raspunderea in legatura cu gestionarea bunurilor agentilor economici, autoritatilor sau institutiilor publice (modificata si actualizata prin Legea nr.54/1994);
- Legea nr.215/2001, privind Ad-tia publica locala;
- Legea nr.53/2003 (Codul Muncii);
- Legea nr.82/1991 cu modificarile si completarile ulterioare ( a contabilitatii);
- Ordinul nr.1753/2004 – privind aprobarea Normelor pt.organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de activ si pasiv;

Pentru posturile de muncitori calificati tr.IV ( servanti) – in cadrul Serv.voluntar pentru situatii de urgenta:


- carnet de conducere (facultativ);
- stagiul militar satisfacut;
- studii medii sau gimnaziale.

Bibliografia concursului pentru ocuparea posturilor de muncitori calificati tr.IV
( servanti) – in cadrul Serv.voluntar pentru situatii de urgenta:


- Legea nr.215/2001, privind Ad-tia publica locala;
- Legea nr.53/2003 (Codul Muncii);
- H.G. Nr. 537/2007 – privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la Normele de prevenire si stingere a incendiilor;
- Ordinul nr.210/2007 al Ministrului Internelor si Reformei Administrative pentru aprobarea Metodologiei privind identificarea, evaluarea si controlul riscurilor de incendiu;
- Ordinul nr.163/2007 al Ministrului Internelor si Reformei Administrative pentru aprobarea Normelor generale de aparare impotriva incendiilor.
- Legea nr.307/2006 – privind apararea impotriva incediilor.


LAST_UPDATED2
 

Vizitatori online

Avem 5 vizitatori online

Cauta in site

Orarul audientelor

 

CHITIC VALERICĂ - Primar
Marti – ora 14,00
primar@primariamarasesti.ro
============
OSTAFI IOAN– Viceprimar
Miercuri – ora 10,00
viceprimar@primariamarasesti.ro
============
DUMITRU VASILICA VIOLETA – Secretar
Marti – ora 10,00
secretar@primariamarasesti.ro
mai multe detalii


Primaria Orasului Marasesti

Str. Siret, Nr.1, Jud.Vrancea, cod 625200

Tel: 0237-260550 / 0237-260150
Fax: 0237-260550

email: primaria@primariamarasesti.ro

Site Meter
(c) 2007 - 2012 Toate drepturile rezervate pentru Primaria Orasului Marasesti. Inregistreaza domenii .ro ieftine de la providerul tau de Hosting.